Faciliteiten op La Panacée

Op ons terrein zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

Zwembad:
Om te beginnen hebben we een ruim zwembad omgeven met een terras met luie ligstoelen en parasols. Bij aankomst liggen schone badlakens voor u klaar om op te zonnebaden. U kunt bij ons gekoelde drankjes en snacks bestellen voor bij het zwembad.

Kinderbad:
Speciaal voor kleine kinderen voor wie het zwembad nog een te groot avontuur is, hebben we een apart kinderbadje gemaakt. Zo kan uw kleintje toch lekker met water spelen! De extra brede rand aan een kant van het badje doet tevens dienst als zitje. Zo kunt u zelf lekker zitten met uw voeten in het water en tegelijkertijd uw kleintje in de gaten houden.

Petanque baan:
De bekende Franse balsport voor buiten, in Nederland beter bekend als jeu-de-boules. Op het terrein ligt een prachtige petanque baan, waar u in de schaduw van onze fruitbomen een potje kunt spelen, of de spelers kunt aanmoedigen.

Tafeltennistafel / voetbaltafel:
In de overdekte grange staat een tafeltennistafel, een voetbaltafel en een dartbord, te gebruiken door groot en klein.

Speeltoestel:
Wij hebben een houten klimrek met 2 schommels, ringen en een klimtouw. Voor de kleinere kinderen is er een speciaal kinderstoeltje voor de schommel.

Knutselspullen & bordspelletjes:
Kleurplaten, stiften, en andere knutselspullen zijn aanwezig. Daarnaast hebben we diverse bordspelletjes, variërend van Ganzenbord tot Kolonisten van Catan. Ook is er een sjoelbak.

Internet:
U kunt bij ons gratis gebruik maken van de Wifi verbinding (draadloos internet).