Attractieparken

Bent u met kinderen op vakantie? In de omgeving van La Panacée zijn diverse attractieparken met verschillende thema’s. Een kleine selectie:

Parc Aquatique Quercyland te Souillac– zwemparadijs
Dit attractiepark is een aanrader als u op zoek bent naar “zwem”-vertier voor kinderen. Buiten de diverse zwembaden en glijbanen zijn er speeltoestellen, midget-golf en mini-karting.
www.copeyre.com


Airparc Perigord  – Survivalparcour

In dit airparc is het mogelijk om een twee uur durend survival parcour af te leggen in de bomen boven de Dordogne. Via een houten brug steekt u de Dordogne over naar het eiland in het midden van de rivier. Daar zijn drie survival parcours aangelegd, waarvan er een speciaal bedoeld is voor kinderen (min.lengte 1,20m).
www.airparc-perigord.com


Jacquou Parc – kermis , dierenboerderij en zwemmen
Dit zijn eigenlijk drie attractieparken in één; Een dierenboerderij, een kermis en een waterparadijs met zwembad en glijbanen.
www.jacquouparc.com


Prehistodino – Parc prehistorique – Lacave
Het grootste park over de prehistorie van Europa. De geschiedenis van de wereld van 4,5 miljard jaar geleden tot de neolitische mens. De grootste reconstructie op ware grootte van prehistorische dieren (dinosaurussen, vliegende reptielen, grote zoogdieren) in Europa. Leuk om bijvoorbeeld te bezoeken in combinatie met de grottes de Lacave.
www.prehistodino.com

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress