Golf

Als golfliefhebber kunt u uw hart ophalen tijdens uw verblijf bij La Panacée. In de directe omgeving liggen namelijk een zestal golfbanen. Prachtige locaties, waterhindernissen en heuvelachtige terreinen wisselen elkaar af.

Souillac Country Club -Souillac
Op slechts tien minuten rijden ligt een geaccidenteerde 18-holes baan. Er zijn ook diverse andere faciliteiten aanwezig op het terrein, waaronder tennisbanen, meerdere zwembaden en een kinderspeelterrein. Mocht u een keer een les willen nemen dan is dat mogelijk bij een Nederlandse golf-instructeur.

Golf Club de Brive Planchetorte – Brive
Aan de rand van Brive ligt deze 18-holes baan op glooiend terrein met veel water hindernissen.

Le Golf du Coiroux – Aubazine
Deze 18-holes golfbaan ligt in het hart van 180 hectare natuurgebied bij het plaatsje Aubazine ten noorden van Brive la Gaillarde. De baan ligt op 600 meter hoogte op glooiend terrein.

Golf de Montal – Saint-Jean Lespinasse (vlakbij St.Céré)
Deze 9-holes baan heeft een glooiend terrein en is zeer uitdagend. U heeft vanaf de baan uitzicht op een drietal kastelen. Uiterst geschikt voor de gevorderde golfer.

Golf de la Marterie –  Saint-Felix de Reilhac
Het is wat langer rijden dan de bovenstaande banen (reistijd is 1 uur), maar deze 18-holes baan is het waard. Eén van de meer uitdagende en afwisselende banen van de Dordogne.

Golf de la Forge
Deze 9-holesbaan ligt in Siorac-en-Périgord, iets meer dan een uur van ons vandaan, midden in een prachtige natuur.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress